Gladgudstjeneste | Nykøbing Falster Sogn

Dato Fredag d. 11. juni 2021, Kl. 09:30 til kl. 12:00
Erik Christophersen
Gladgudstjeneste

Gudstjenester for og med unge og voksne udviklingshæmmede, samt venner, familie og alle andre der har lyst til at deltage. Gudstjenesten afholdes i samarbejde med Toreby Sogn.

Det foregår torsdag den 10. juni kl. 10.00 i Sundkirken, Linde Allé 34, 4800 Nyk. F.

Efter gudstjenesten vil vi hygge os med lidt at spise og drikke.

Støt gerne op ved at hjælpe dem afsted der vanskeligt kan komme på egen hånd, og er der brug for kirkebil fra Nykøbing Falster kan det også lade sig gøre. Kontakt Kirke- og kulturmedarbejder Erik Christophersen på telefon 61 22 68 22 eller mail ec@nykfsogn.dk.

Erik Christophersen kan også kontaktes, hvis man har spørgsmål og hvis man har lyst til at bidrage som frivillig