Nytårsparade | Nykøbing Falster Sogn

Dato Lørdag d. 9. januar 2021, kl. 13:00
Sted Kirkepladsen 1, 4800 Nykøbing Falster
Nytårsparade

Nytårsparade gennem byen og gudstjeneste i Klosterkirken
Den traditionsrige Nytårsparade drager gennem byens gader lørdag den 9. januar. Paraden afgår kl. 12.30 fra Cementen med Nykøbing Falster Garden i spidsen efterfulgt af spejdere fra både FDF og KFUM og KFUK medbringende deres faner. Med i paraden følger desuden de tre vise mænd. Vi opfordrer til, at børn og deres voksne slutter sig til paraden, som har kurs mod Klosterkirken, hvor der kl. 13.00 fejres gudstjeneste. Det er en børnevenlig og kort gudstjeneste, som forestås af sognepræst Jannie Edelberg Nielsen.

Helligtrekonger er den sidste dag, hvor juletræet traditionelt bliver tændt – derfor vil vi puste julelysene ud i kirken, samtidig med at byens julebelysning bliver slukket. På den måde er der fest og optog igennem Nykøbings gader - både når byens julebelysning tændes og slukkes. Vel mødt til alle!