Orienteringsmøde i forbindelse med valg | Nykøbing Falster Sogn
Begivenheden har allerede fundet sted.

Orienteringsmøde i forbindelse med valg

Orienteringsmøde i forbindelse med valg

Dato Onsdag d. 19. august 2020, kl. 19:00
Sted Grønsundsvej 32, 4800 Nykøbing Falster

Nykøbing Falster Sogn indkalder til offentligt orienteringsmøde, onsdag d. 19. august kl. 19.00 i Lindeskovkirken, vedrørende det kommende menighedsrådsvalg.

Orienteringsmødet vil blive afholdt med en dagsorden bestående af følgende punkter:

1. Velkomst ved menighedsrådet
  2. Valg af dirigent
  3. Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsråds opgaver.
  4. Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat.
  5. Redegørelse for det seneste års regnskab, samt det kommende års budget.
  6. Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling, og orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.
  7. Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådsmødet.
  8. Foreløbigt overblik over hvem der eventuelt er interesserede i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september.

På Nykøbing Falster Sogns menighedsråds vegne

Valgbestyrelsen