Sankt Hans Gudstjeneste i Lindeskovkirken | Nykøbing Falster Sogn
Tirsdag d. 23. juni 2020, kl. 17:30

Sankt Hans
I Lindeskovkirken afholdes traditionen tro Sankt Hans, tirsdag den 23. juni kl. 17.30. Der startes med en kort gudstjeneste, hvorefter vi spiser sammen. Vi sørger for salater og brød - og for en tændt grill. Du betaler 20 kr. for den del, og medbringer selv det kød, du vil grille. Drikkevarer kan købes til en rimelig penge. Der er tilmelding til spisning af hensyn til opdækning og tilberedning af mad. Du kan tilmelde dig senest den 16. juni til kirketjeneren på 29 62 61 96 eller til sognepræst, Bjørn Krohn på 54 85 08 03 eller bjok@km.dk.

Efter spisningen er der kaffe og kage, bål og fællessang i den tidlige danske sommeraften. Arrangementet slutter ikke for sent af hensyn til dem, der skal på arbejde eller i skole/institution dagen efter. Vel mødt til alle!

Bjørn Krohn