Birgitta Pilgrimsvandring fra Maribo Domkirke | Nykøbing Falster Sogn

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 8. juli 2020, kl. 09:00

Onsdag den 8. juli vil der være Birgitta Pilgrimsvandring ved sygehuspræst Birthe Friis og sognepræst Tom Friis, hvor vi lægger vægt på, at vi aldrig er alene, men at Gud vandrer ved siden af os hele livet. Vi indleder med morgensang i den smukke middelalderlige Birgittaklosterkirke, Maribo Domkirke kl. 9.00. Derefter tager vi en kop kaffe eller the med bolle (20 kr.) i PilgrimsHuset Maribo. Vi går 7,5 km. langs Maribo Sø, det nye Birgitta Kloster, over åbent land og skov ud til Engestofte Kirke. I kirken findes en gamle Birgitta altertavle fra Birgittas Klosterkirke i Maribo. Ved kirken spiser vi vores medbragte madpakke. Efter en lille samling i kirken går vi derefter de 6,5 km. tilbage til PilgrimsHuset Maribo. Hvis du har problemer med at gå 13 km., kan du evt. blive kørt tilbage til PilgrimsHuset fra Engestofte Kirke. Husk vand, madpakke og evt. noget at sidde på, når vi spiser madpakker i græsset ved Engestofte Kirke. Tilmelding er ikke nødvendig, men du kan evt. kontakte Birthe Friis på telefon 29 47 06 33, hvis du har spørgsmål til vandringen.