Menighedsfællesskab | Nykøbing Falster Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Menighedsfællesskab

Menighedsfællesskab

Dato Søndag d. 27. oktober 2019, Kl. 11:30 til kl. 14:30
Sted Lindeskovkirken

Fokus på venskaber - dette foredrag er aflyst.
Men efter gudstjenesten søndag den 27. oktober inviterer menighedsfællesskabet på et andet spændende foredrag:

Til Libanon – er det ikke farligt?
Flygtninge, bomber, ekstremister, Syrien er nabo … det er vist de tanker mange gør sig, når man siger Libanon. Og ja, der er flygtninge, 1½ million syrere oven i den ca. 4 millioner store befolkning. Og Syrien ligger lige inde på den anden side af den nord-sydgående bjergkæde der danner grænse mellem fred og borgerkrig. I september besøgte en gruppe på 11 Libanon med tre fokuspunkter: historie, natur og kirke. Der kom så et fokuspunkt mere: mad! For det libanesiske køkken ville det være decideret dumt at springe over, hvad også Anne og Anders har vist frem på DR-TV Det bliver kirke, armenske kristne og tv-stationen SAT7 der bliver nøgleord i et foredrag i lyd og billeder ved Merete Bandak, der var rejseleder på turen.Arrangementet foregår i Lindeskovkirken søndag 27. oktober 2019 kl. 12.30 og er åbent for alle (efter gudstjenesten og kirkefrokosten, hvor alle også er velkomne!).