Lovsangsfest | Nykøbing Falster Sogn
Lørdag d. 7. september 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Sidste år startede en ny tradition i Lindeskovkirken med en lovsangsfest i fællesskab med de øvrige kirker i Evangelisk Alliance i Nykøbing F. Evangelisk Alliance er et netværk af danske kirker og kirkelige organisationer.

I år ligger arrangementet lørdag d. 7. september med start kl. 19.00. Arrangementet består af tre dele: Først en syng-med-koncert med gode, gamle vækkelsessange kl. 19.00 til 19.45. Denne koncert ledes af Vera og Per Nedergaard Hansen. Dernæst er der en fælles kaffepause på en halv time. Kl. 20.15 starter den anden syng-med-koncert som ledes af et fælleskirkeligt band. Her vil der blive sunget nye og nyere, rytmiske lovsange. Man er hjerteligt velkommen til at deltage i både den ene, den anden eller begge koncerter!