Orgelkoncert m/Sven Verner Olsen | Nykøbing Falster Sogn
Onsdag d. 27. november 2019, kl. 19:00

Det er ti år siden, Nordre Kirke fik installeret sit nye P.G. Andersen & Bruhn orgel – orglet blev taget i brug sidst i november 2009.

Denne orgel-fødselsdag fejres med en koncert med organist Sven Verner Olsen, som vil spille et varieret program af orgelmusik fra forskellige perioder. Sven Verner Olsen er uddannet ved Det kongelige danske Musikkonservatorium, hvor han debuterede fra solistklassen i 1992 – Sven Verner Olsen er i dag ansat som organist ved Jesuskirken i Valby og har derudover en omfattende koncertvirksomhed som orgelsolist og akkompagnatør.

Sven Verner Olsen var i en årrække organist ved Klosterkirken i Nykøbing F. og var med sin store indsigt i orgler og orgelsager en drivende kraft, da projektet nyt orgel i Nordre Kirke skulle realiseres. Sven Verner Olsen har således de bedste forudsætninger for at kunne præsentere orglets forskellige udtryksmuligheder.