Koncert | Nykøbing Falster Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 10. august 2022, kl. 19:30
Sted Kirkepladsen 3, 4800 Nykøbing F, Kirkepladsen 3, 4800 Nykøbing Falster

Onsdag den 10. august kl. 19.30

Trio – 2 sopraner og orgel

Majken Bjerno, sopran - Annette Bo Nielsen, sopran - Ejner Nielsen, orgel

Historien bag denne trio begyndte da Majken og Annette som unge mødte hinanden i Ansgars Kirkens Ungdomskor. Det fortsatte med et duetsamarbejde i de fælles studieår på Nordjysk Musikkonservatorium, som de nu, efter års professionelt virke på operascener og foran orkestre, har genoptaget sammen med tidligere domorganist Ejner Nielsen.

Trioen har sammensat et velklingende og varieret program, som er en musikalsk og spirituel rejse gennem 1800-tallets Europa, med gribende katolske messesatser, underskønne Mariasange, medrivende og storladne oratorieduetter samt kirkelige arier fra den danske guldalder. – Med andre ord en velklingende koncert, hvor højdramatiske arier veksler med lyriske sange, og hvor stemmernes og orglets mange facetter kommer til udtryk. Der er værker af Mendelssohn, Reger, Gounod, Fauré, Saint-Saëns, Matthison-Hansen, Gade og Heise.