Orgelkoncert | Nykøbing Falster Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 11. august 2022, kl. 19:30
Sted Kirkepladsen 1, 4800 Nykøbing F, Kirkepladsen 1, 4800 Nykøbing Falster

Paradise of Heart

Torsdag den 11. august kl. 19.30

“Paradise of Heart” - orgelkoncert med den ukrainske orgelsolist Ewa Belmas

Den ukrainske orgelsolist Ewa Belmas gæster Danmark i denne sommer, hvor hun giver koncerter i Maribo, Nykøbing F og i København. Hun er uddannet ved konservatoriet i Kiev, og er ansat som solist ved Rivne Regional Philharmonic. Ewa er er en hyppigt brugt orgelsolist i Ukraine, hvor hun har givet talrige koncerter som solist og som kammermusiker. I denne tid hvor Ukraine er i krig, er det umuligt som musiker at have et kunstnerisk virke i hjemlandet, derfor er Ewa Belmas meget taknemmelig over at få invitation til at lave koncerter i andre lande. Hun spiller ved koncerten i Klosterkirken værker af bl.a. Smetana og Dvorak. Og mon ikke Titlen på det livsbekræftende program ved koncerten “Paradise of Heart”, kan få os til at lytte lidt bedre efter?