De ni læsninger | Nykøbing Falster Sogn

Dato Søndag d. 19. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Sted Grønsundsvej 32, Grønsundsvej 32, 4800 Nykøbing Falster

Musikalsk adventsaften i Lindeskovkirken

Nystedkoret Local Vocals gæster en kirke i julestemning om aftenen fjerde søndag i advent. Her vil de opføre et nykomponeret korværk ved musikgudstjenesten. Ved gudstjenesten vil vi samles om gamle bibelske tekster, der alle peger frem mod julens budskab. Teksterne følges med Merete Bandaks spritnye tekster, som er sat i musik af den unge ungarske komponist Árpád Tóth, en prisvindende kordirigent og internationalt anerkendt lærer, der har arbejdet i mange lande.

Local Vocals ledes af ligeledes ungarske Panna Friis-Grigoncza, organist og korleder i Nysted.

Vel mødt til en ny og anderledes ’De ni læsninger’ i Lindeskovkirken d. 19/12 kl. 19:00!